+359/32 96 69 82

Плащане и доставка

Доставка

  • Доставката на продукти от сайта се извършва само на територията на България.
  • Работим с всички куриери в България като се съобразяваме с желанието на нашите клиенти.
  • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това писмено или ще се свържем с Вас на посочения телефон за обратна връзка.
  • Всички направени поръчки на стоки, които са налични на склад до 16:00 часа се получават на следващия ден. За поръчки направени след 16:00 часа се изпращат на следващия работен ден и се получават на по-следващия ден. Поръчки получени в събота след 12:00 часа или в неделя, се подготвят и изпращат в понеделник.
  • Фирмата  не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
  • В описанието на всеки един продукт най-отдолу, в случай че той не е наличен на склад, се свържете с нас чрез оставените контакти –  на телефон +359/32 96 69 82.
  • При заявен интерес към артикул от нашия сайт от определен клиент, той не приема общите условия веднага и съответно не осъществява договор от разстояние на момента. Това се случва тогава, когато наш служител се свърже с него по телефона и своевременно го уведомява за цената за доставка на съответната стока до посочения от клиента адрес. Чак тогава клиентът потвърждава своята покупка и сключва договор от разстояние.

Плащане

 В брой при доставка от куриер – наложен платеж

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката ако има такива и други такси, става в брой при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

 Банков превод

При избор на този метод след като си изберете продукт от нашия каталог и попълните всички стъпки от Количката за пазаруване, моля свържете се с нас на телефон +359/32 96 69 82, или ни пишете на e-mail: office@vyara.bg. Молим като попълвате своите Данни за контакт и доставка, да попълните коректно всички данни (име, адрес),  в случай че сте Физическо лице или данните на Вашата фирмата, ако сте Юридическо лице. Ние ще Ви изпратим в най-кратки срокове Проформа фактура с включена доставка, по която Вие ще трябва да направите банков превод на сумата. След превода ние ще изпратим стоката до желания от Вас адрес.